Purple hair, purple haaaiiiir.

Eller nåt. Om det nu blir som jag tänkt mig så är mitt hår hur som helst snart mörklila, hoppas hoppas. Blekte ner det en liten aning nyss, så att det blev någon skum rosaröd nyans, och kletade sedan i lila. Eller.. Toning av märket Directions, i nyansen Plum, om vi ska vara noga. Har haft den tidigare.. Typ i somras?

Aja.. Annars? Var i plugget all day, därefter en tripp till HM [ett mörklila linne & en svart vanlig tröja fick följa med hem.] Och så förbi Ohlssons en sväng och köpte en dragkedja till jackan. Hoppas på att bli klar med den i nästa vecka, det borde inte vara omöjligt.

Har gått rätt hyggligt i plugget [eller ja, sömnaden dårå] idag i alla fall.. Borde ha pluggat hela kvällen nu, men idag orkade jag verkligen inte. Ska dock renskriva en grej sen. Drar in till plugget med halv 9 bussen i morgon, ska bara på idrotten. Är dock inne 1,5 h innan idrotten börjar, så då tänkte jag sy lite samt fixa uppgiften i fackteckning.

Humöret är något bättre än igår, kanske kan bero på att jag faktiskt ätit något idag. Ehum..

Nää.. Nu ska jag se klart på ett avsnitt utav Sex & the city innan jag sköljer ur hårfärgen. Röka måste jag också göra, och dricka kaffe. Ujuj..



Min kvällsmat! Jordgubbs & vaniljglass med vindruvor & färsk ananas, mjummy som fan! :D

Fuck off & die motherfuckers.

Jag är så sjukt jävla trött på precis allting just nu. Ingen motivation eller ork till att göra någonting i överhuvudtaget, och vartenda liten småsak retar gallfeber på mig. GAHHHHHH. Dö! Jag orkar inte städa, jag orkar inte plugga, jag orkar inte vara social, snäll & trevlig, jag orkar inte äta, jag orkar inte försöka. Jag fucking orkar inte. Idiotvärld, skitliv, fittmänniskor. Dö, dö, dö.

Friday.

Miiip! Igår var en fullbokad dag. Runt 10 stack jag, mamma & Fredrik iväg på en liten tripp innehållande matshopping. Första stoppet blev Willys, och därefter drog vi vidare till Netto i Hallsberg. Jag köpte på mig chips, ostbågar & godis i offantliga mängder. :D

Hann inte vara hemma lång stund innan jag och Åsa konstaterade att vi var i stort behov utav lite shoppingterapi, och passande nog så hade jag fått 500:- i goldbonus från HM, utmärkt iom att jag är i princip pank för tillfället. ^^

Jag införskaffade två par svarta stay-ups samt en höfthållare i silvergrå & svart. Dessutom blev det en julklapp till darlingen också. Ute i god tid för en gångs skull, haha.

På kvällen blev det lite tvserier, samt mys med Fredrik. Kort sagt, en bra dag.

Tips: Insomnium!

Jag har blivit frälst i ett band. Insomnium var namnet. Dom är från Finland, och spelar någon form av melodisk death metal. Riktigt nice. Skön musik, och sångaren har underbar röst. Kärlek. <3

 http://www.youtube.com/watch?v=e5IpHczLeV8 


Mortal Share, Insomnium

In their lofty chambers dwell
The sacred and divine
Resting in seraphic bliss
The timeless and sublime

Far above the mortal sphere
Dreaming without a care
Far above the weeping world
Sleeping amidst the light of stars

Too far away to hear our calls
Too far away to care at all

On the burnished thrones they sit
Might in their blazing eyes
Vault of heaven at their feet
Undying flames inside

Never shall decay or death
Touch on the blithe souls
Sorrowless the days of gods
Amidst the everblooming groves

But where do we lay our heads to rest?
Where do we shelter when the night falls?

For the part of man
Is to take the sombre path
Stumble in the dark
Stray amidst the dust and ash

Like forgotten ghosts
Drifting in the driving wind
Dashing towards the void
Whirling blindly through the night

Like water flung from the highest cliff
We fall,
lunge,
swirl,
dissolve,
and fade away
Down into the unknown

Jag är så jävla lyckad. Not.

Nej.. Inte världens bästa start på morgonen idag. Jag snoozade drygt en timme för länge till att börja med. Fredrik ringde och väckte mig halv 11, och bad mig slå på kaffe för att han & hans bror Örjan tänkte kika in en sväng.

Kilade ut halvt medvetslös och rökte genom källardörren, och råkade slå igen dörren. Jag har ingen aning om vad jag tänkte på. Gick runt och skulle gå in på framsidan, och upptäcker att den förbannade dörren är låst. Utelåst. Och ensam hemma, HEJA MIG!

Nåja.. Fredrik & Örjan fick sig ett väldigt gott skratt i alla fall. Och dom fick åka ner till Martin Larsson där lillebror har praktik och hämta nycklar åt mig så att jag kom in. Därefter kunde jag bjuda på kaffe. :D

Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt tankspridd & sinnesförvirrad all the time. Det är sjukt.

Ytligt.

Yeah! Åsa var precis här, och vi klickade iväg en beställning till Kawaii Design. Jag slog till på en Directions Pillarbox Red [samma färg som jag har i håret nu..] Samt en plum, som blir väldigt väldigt mörklila. Det blev även en svart eyeliner, samt en rosa. :-] Åsa slog till på en toning, och tre par ballerinaskor. ^^

Drink up, drink up, drink up the loneliness.

YEAH! I fredags blev det minipartaj hemma hos Fredrik. Jag, Fredrik, Åsa, Mathilda & Jonaz blev det (och så drullade Jon in en stund också..) Det blev en mycket trevlig kväll. =)


   


1. Mathilda & Jonaz sitter & filurar i början utav kvällen. :-]
2. Jag & Åsa, poserar i våra matchande hårfärger. ^^
3. Fredrik.. Eeehm.. Ja, han är Hjortkvarns next top model. ;P
4. Ingen fest utan kuddkrig, right? :D

Draw until your fingers fall off.

Idag känns det som om jag har hunnit med otroligt mycket för en gångs skull. Jag klev upp runt 9 och vid halv 10 drog jag och Fredrik till Örebro. Han shoppade jeans [så fucking jävla snygga så det var sjukt! :D] Och så en vinterjacka, mörkgrön, också asläcker. Jag shoppade för en gångs skull ingenting alls..

Hemma strax före 2, och jag satt vi datorn ett tag, och sov sedan sissådär 45 minuter. Efter det drog jag ner och städade på Folktandvården, och åkte till affären & köpte lite käk. Jag lagade potatis, falukorv & bruna bönor. ^^

Efter det har jag hunnit med att städa rummet [hålls fortfarande på, It´s still a mess..] Och så har jag kladdat klart fackteckningsuppgiften, satt i säkerligen 1,5 timme. HEJA MIG. :D En inlämningsuppgift till naturkunskapen blev också klar & inskickad, weeej.

Nu ska jag nog fortsätta städa lite tror jag..

Det känns som om det händer någonting nu..

Finally, ja. Fick världens psykbryt igår, kände bara att jag verkligen inte orkade mer. Fick dock ha ett litet terapisnack med Fredrik, och det lättade upp en aning i alla fall. Idag hoppade min mentor på mig, min mattelärare konstaterade att jag inte varit där sedan vecka 37 [visserligen har vi varit lediga sissådär 3 lektioner sen dess, men i alla fall..] Han sa till mig att tala med henne, samt sömnadsläraren Helena, vilket jag gjorde. Och nu är jag glad att jag gjorde det, faktiskt. Helena pratade genast med matteläraren, och skulle prata med min mentor och se till att alla andra lärare fick reda på läget. Jag sa som det var med allt, och hon tog mig verkligen på allvar och lyssnade osv. Hon kom med ett bra förslag om att läsa så många ämnen som möjligt hemma tills vidare, eftersom det fortfarande går ganska bra. Så om det går bra kommer jag under en period nu bara att behöva åka in till skolan på onsdagar & torsdagar när vi syr, samt till idrotten och eventuella genomgångar, redovisningar & prov. Annars får jag hemuppgifter att jobba med. Hon var även noga att påpeka att det ska vara organiserat, och att ta kanske 3 veckor nu först, och sedan träffas och prata och kolla av så att det funkar osv. Det här är mer en lösning tills vårdcentralen behagar höra av sig, och det händer någonting där. Men det känns ruskigt bra. Om det blir såhär tills vidare så tror jag att jag kan palla med skolan, för jag vill verkligen det. Men jag klarar inte av att ta mig dit 5 dagar i veckan, det går bara inte, hur mycket jag än försöker tvinga mig själv till det. Hoppas att det löser sig bra nu, håll tummarna gott folk. Hoppas, hoppas, hoppas.

Jaja.

Vad heter du? Sandra.
Var bor du? Utanför Örebro.
Vad åt du senast? Stuvade makaroner & falukorv till lunch.
Vad ska du göra idag? I kväll? Jag ska fortsätta städa, och kanske plugga lite.
Vad gjorde du igår? Blängde på TV, drack ett par öl & umgicks med folk samt lekte med Åsa.
Ditt liv? Har varat i drygt 19 år.
Är du kär? Otroligt kär, ja!
Vilka är dina favoritskor? Jag kan inte välja.
Vad gör du? Fyller i den här listan.
Använder du lypsyl? Ibland.
Vem är läskig? JAG!
Vem är snyggsnygg? Finns många. Fredrik för att nämna en. ^^
När drack du sprit senast? Igår.
När klippte du dig senast? I början på veckan någon gång. Tisdags, tror jag?
Har du lugg? En liiiiten.
Katter? Dom är söta.
Är du arg ofta? Mjaoo..
Saker du måste tänka på: Jag hatar att tänka.
Fest eller slacking? Båda.
Favoritfilm? Nej.
Intar du alkohol? Ja.
Intar du droger? Nej.
Vad tycker du om Hip Hop? Hmm?
Vilket lov är det bästa? Sommarlovet om man har nåt.
Vad gör du på lördagskvällarna? Festar.
Vilken låt lyssnade du senast på? So long goodbye, Sum 41.
Person du tycker är tråkig: Vet inte.
Person du tycker är snygg: Fredrik. <3
Vem tycker du gör god mat: Jag.
Person du vill sova bredvid: Fredrik.
Person du vill hångla med: Fredrik.
Vad ska du göra imorgon? Plugg & jobb.
Dagens klädsel: Mörka stuprörsjeans, lila linne & satinband i midjan.
Dagens smink: Foundation, puder, concealer, ögonbrynspenna, mascara, eyeliner & ögonskugga. Ujujuj.
Dagens frisyr: Puff?
Dagens händelse: Inte mycket nämnvärt.
Dagens låt: Hm?
Dagens vill ha: Sex.
Dagens sjuka: Nej.
Dagens saknad: Johan
Dagens uppoffring: Mje.
Dagens humör: Helt okey.
Dagens godis: Näää. Poor me. :(
Dagens favorit: Hm?

En lista.

Bästa klädplagget i din garderob?
Jag är så tråkig att jag svarar en utav mina 4 (!!!) svarta HM t-shirts. Dom funkar till allt. Basplagg is the shit.
Stilikon?
Ingen direkt sådär, hämtar inspiration från lite av varje.. Men någons stil jag diggar är Pink [Alicia Moore], en aning spejsat & varierat, me like.
Älsklingsmodell på skor (ballerinas, platå mm)?
Oj.. Jag älskar ju verkligen skor, tror inte jag kan bestämma mig.. Men, klackar & platåer i alla dess former. ^^
Favoritmärke?
Jag är inte speciellt märkesintresserad alls.
Absoluta drömväskan?
Nje.. Just nu är jag dock på jakt efter en helsvart ganska enkel väska i lagom stor modell, som går att ha över axeln. Det verkar vara omöjligt att hitta.

Brrrr, It´s cold in here.



Wieee! Min snälla farmor bjöd på en ny vinterkappa åt mig på Tradera, som jag ska få i tidig julklapp. Och den är fullkomligt underbar [såvitt jag kan se på bilden i alla fall. ^^] En mörklila ullkappa med satinfoder & dubbelknäppning, så söt. :-] Kan inte vänta tills den anländer på posten. :D


image32


Helg!

Igår: Hemma från skolan, umgicks med Fredrik större delen utav dagen, massa mycket trevligt. Dagen blev en blandning av socialt umgäne. sex, mys & flumm. På kvällen drog vi bort till Marcus där vi roade oss med att spela på hans Wie [kareoke & mortal kombat.] Jag äger för övrigt på Mortal Kombat, uppenbarligen. Hade aldrig spelat det tidigare, men jag spöade skiten ur alla & vann vartenda gång. Dom som tittade på verkade ha otroligt roligt åt mig [jag hoppar & studsar åt alla håll, låter som en komplett galning & lever mig in något hysteriskt i spelet.] Jag är grym. ^^

Idag: Färgade & fixade håret på Fredrik i morse, vid halv 2 skjutsade jag sedan in honom, Susanna & Marcus till Örebro. Dom skulle ta bussen upp till Stockholm, och sedan hoppa på en stooooor bååååt. ^^ Sen har jag roat mig med att blängt på tvserier, och spelat Mortal Kombat med min lillebror. Min bror bor typ vid sitt tvspel, men jag vann ändå flest gånger, moahaha. Jag tror jag har hittat en ny talang. ^^

I morgon: Slappa & plugga? Annars har jag ingenting speciellt inplanerat. Ska dock hämta dom jag skjutsade in till Örebro i Hallsberg sent i morgon kväll.

Nu: Chips & ANTM, haha. Härlig kombination. :D

Days like these make life worth living.


Idag har varit en bra dag. Var med Fredrik till sjukhuset på morgonen, klev upp vid. Därefter begav vi oss till Marieberg & diverse butiker runt omkring en sväng. Jag införskaffade hårvax, hårspray, doftljus & förmodligen något mer jag inte minns. Det var skönt att bara komma iväg en sväng.. Kom hem, gick och la oss och sov i två timmar, det blev inte mycket av det i natt. Darlingen drog iväg en sväng förut, men när han kom tillbaka hade han med sig en kycklingbaguette till mig, wiee. ^^ Nu ligger han i min säng och sover, och är sådär otroligt jävla söt som bara han kan lyckas med.. I´m so happy right now. <3






I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Tidsfördriv.

 
Heter du?: Sandra.
Ålder: 19.
Längd: 1,54.
Vikt: Jag är fet. Håll käften.
Hårfärg: Svart.
Ögonfärg: Grönaktiga.
Beroende av: Cigg, kaffe & sex. 
Hur mycket smink använder du dagligen?: Helt olika.
Vad har du ätit idag?: 2 korvar på ikea, och 2 godisar. Weej.
Dagens klädsel: Svarta baggybrallor & rosa linne med små dödskallar.
Glädje just nu?: Fredrik. <3
Irritation just nu?: Huvudvärk.
Senaste låt du hörde?: Minns inte, något Fredrik spelade i bilen..
Senaste inköp?: Doftljus, hårvax, hårspray & cigg idag. 
Vilka hårfärger har du haft?: De flesta. Inte blått dock.
Brukar du äta frukost?: >Nej, frukost är för töntar.
Vad gör du om helgerna?: Super.
Gillar du att få uppmärksamhet?: Det beror på vilken slags uppmärksamhet. 
Din största talang?:Jag är en jävel på avsugningar, har jag hört. Annars är jag nog ganska talanglös.
Husdjur: 2 natalråttor & 2 hundar.
Hur är ditt hår?: Väldigt kort, och väldigt svart.
Brukar du bädda sängen?: Det händer.
Har du mest skivor eller filmer?: Eeeh..
Favoritaffär?: HM, Tradera & Gina Tricot.
Vad har du på väggarna?: En massa skit.
Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån?: Tsss, jag ska bo "hemma" resten av livet.
Hur många timmar sover du på en natt?: 4 är väl standard på vardagarna, om jag går upp när jag ska.
Beskriv dig själv med tre ord?: Utflippad, hetlevrad & aggressiv.
Vem betyder mest för dig?: Fredrik, vännerna, familjen & djuren.
Är du nöjd med dig själv?: Det går upp & ner.
Hur mår du just nu? Jag har huvudvärk, och är väldigt trött.
Senaste program du såg på?: MEN JAG MINNS INTE. JAG ÄR DUM I HUVUDET, HÅLL KÄFTEN.
Senaste film?: Minns inte det heller, fuck off.
Hur ofta tvättar du ansiktet?: Dagligen.
Vem vet mest om dig?: Jag är en öppen bok.
Vad har du i ditt fönster?: Ljuslyktor.
Vem var den senaste personen du umgicks med?: Den där Fredrik.
Hur dags gick du och la dig igår?: Igår? I morse? Eeehm.. 3?
Och klev upp?: 7.
Vad behöver du mest just nu?: Donno.
För eller emot plastikoperationer?: FÖR! Go for it, you ugly bastard.
Vad ska du göra ikväll?: Det undrar jag med.
Brukar du se ner på andra människor?: Nej, jag är kort.
Favoritbröd: Bröd är töntigt.
Mjölk: BLÄÄÄÄÄ.
Ris, pasta eller Potatis: Meh, varierad kost, DUUuh.
Britney Spears: Är fet!
hudkräm: Nej, jag flagar hellre sönder, det är coolt.
Det dyraste jag äger: Nej jag är lodis.
Detta upptar mesta delen av mitt tankearbete: Tänka? Jag? Var det där ett skämt? Idiot.
Min första skolfröken: Nej fan, inte minns jag det.
Kunde jag vrida tiden tillbaka skulle jag: ...
Secondhand: Sure, jag sa ju just att jag var lodis, gjorde jag inte det?

Cut!

Haha, ja.. Nu ska jag alldeles snart pallra mig iväg till frisören här i Pålsboda. Skulle egentligen klippt mig hos Anna, men jag vill få det gjort så snart som möjligt, för det ser verkligen förjävligt ut. Drar man minsta lilla i det i vått tillstånd så går det rätt av, och i torrt tillstånd ser det ut som en svintotuss. I alla fall framtill där håret är lite längre. Nu blir det en riktigt, riktigt kort frisyr i stället. Hoppas det kommer se okey ut, men om inte annat så lär det väl växa ut.. Det kan nog inte se mycket värre ut än vad det gör just för tillfället i alla fall. :D Jaja, bild kommer väl sen, om jag vågar visa upp det. ^^

I love you guys.

image26














Fredrik.. Inte trodde jag att någon kunde komma att betyda så otroligt mycket på så väldigt kort tid, men jag trodde fel. Så jävla omtänksam, snäll & förstående. You´re really one of a kind.. Att du står ut med mig när jag beter mig som ett jävla monster och mår dåligt är för mig ganska obegripligt, men jag är så jävla tacksam. Med dig kan jag verkligen vara mig själv utan att tänka, och jag är verkligen glad att vi funkar så pass bra tillsammans. Du betyder så himla mycket. Och.. Jag är så fucking jävla kär. <3

Mathilda.. 
Vad vore plugget om inte du var där? Jisses vad trist allting skulle bli. Jag undrar om det kan vara normalt att ha så kul i plugget som vi lyckas ha ibland? :D Kul & förstående vän, med massor med fina egenskaper som jag verkligen uppskattar. ^^

Åsa.. Ojoj.. Vi har känt varandra så sjukt länge. Du är precis som Fredrik en av dom människorna jag faktiskt orkar umgås med när jag inte är på humör alls, man behöver aldrig anstränga sig så mkt. Vi två har verkligen så sjukt kul ihop när vi sätter igång! ^^ Dessutom är jag väldigt glad att du orkar lyssna på allt mitt tjabbel nonstop utan att någonsin klaga, du är bäst helt enkelt.
Mer än 13 år tillsammans, och jag hoppas på många fler. :D




Ja, just nu mår jag faktiskt riktigt bra. Även om jag fortfarande är extremt jävla höstig, så känns det mesta faktiskt lite lättare. Förmodligen en kombination utav en veckas lov, och härliga vänner & pojkvän. Wieeee! ^^ Jag var bara tvungen att tillägna ett inlägg åt er, ni är bäst. Ta åt er, annars jävlar! :D

Hoppsan, hur gick det här till?

Attans.. Det är livsfarligt att surfa runt i HM;s webbshop. I hate it. And love it. Ooooh my..

 > Svart vanlig bastop / t-shirt med döskalletryck, pojkarnas barnavdelning. ^^

 > Lite längre mönstrad huvtröja i mörklila, barnavdelningen.

 > Top / linne i läckert mönster i mörklila. Söt med korta, vida ärmar & lite utställd. Mums! :D

 > Svart blus i satin med knyt i midjan. Behöver jag tillägga något? I love it. <3

Halloweenpartaj.

Yeeeaah. Festen började hos André, men senare så hamnade vi i Maddes lilla studentlya. ^^ Det blev en nice kväll med lagom mycket alkohol, trevligt folk & bra musik och en jävla massa skoj. Självklart så avslutades kvällen med en massa härligt sex också, what else? ^^ Helt klart en lyckad kväll! :D



             

     


1. En stycken romare, en stycken hora, en stycken transvestithora & en stycken Sanna. :-]
2. Madde, Fredrik [min grymt heta pimp! ^^] Och så Sven igen.
3. Magnus var palestinsk självmordsbombare. Bredvid står Linne, ingen aning om vad hon pysslar med. ;P
4. Grevén has arrived! ^^
5. Fredrik står & pimpar sig med Mathilda, som kom som Jonaz [grevens] vampyrhora.

RSS 2.0